Форего Пропърти Мениджмънт

С оглед на започващия зимен сезон се извършва профилактично пускане на всички отоплителни тела в апартаментите в комплеса. В следствие на ниските температури в по-крайните и външни апартаменти се налага регулярно краткотрайно пускане на отоплението и водата, за да се избегне замръзване и спукване на тръбите. Поради това, е възможно да се отчете минимално потребление на ток и вода, въпреки че апартаментът не е използван.
 

Промо Оферта:

Всеки, закупил апартамент в Pamporovo Central VIP Residence, получава подарък паркомясто в подземния паркинг на комплекса!

Офертата е валидна до 15.12.2013г.

Начало arrow Поддръжка
Стопанисване Печат
Форего Пропърти Мениджмънт ще се грижи и ще поддържа в добро състояние вашия имот по всяко време. Това обхваща съхранение на ключовете, пълна организация на текущите сметки, постоянна връзка със собственика на имота по всяко време, посещение на имота веднъж на всеки две седмици, за да се уверим, че всичко е наред, предтавителство на собственика на имота пред трети лица, доставчици на услуги (включително електро и водоснабдяващи компании, охранителни фирми и др.). Нашите местни служители ще заплащат от ваше име и за ваша сметка текущите ви месечни сметки за потребление на ток и вода, както и местните годишни данъци и такси. Ако се наложат някакви поправки, ние можем да организираме квалифицирани технически лица да посетят имота и да отстранят проблема.
Моля, обърнете внимание, че посочените по-долу годишни такси не включват сумите за покриване на разходите по текущите сметки за електричество, вода и други доставяни услуги.
Най-важното изискване, което имаме към собствениците е да ни предоставят ключ от имота и пълномощно, което да ни дава право да упълномощява да извършваме посочените услуги.

Поддръжка на общите части:

Апартаментните блокове и комплексите с ваканционни апартаменти се нуждаят от сериозна поддръжка на общите части, за да може сградата и заобикалящите я прилежащи площи да се поддържат чисти и в добро състояние, според изискванията на закона. Качеството и стандартите за общите части са от решаващо значение особено що се отнася до комплекси с ваканционни апартаменти, които се отдават на туристи за кратки периоди.
Форего Пропърти Мениджмънт и нашите висококвалифицирани местни екипи от почистващ персонал, технически персонал и градинари ще осъществят всички дейности, необходими за доброто поддържане на общите части на вашата сграда.

Годишната такса за менажиране и стопанисване се калкулира според размера (застроена площ + общи части) на всеки апартамент. Таксата варира от 6 до 8 евро (без ДДС) на квадратен метър за година и зависи от срока, за който плащате предварително:

  • При плащане за срок от една година таксата е 8 евро (без ДДС) на квадратен метър за година.
  • При плащане за срок от три години таксата е 7 евро (без ДДС) на квадратен метър за година.
  • При плащане за срок от пет години таксата е 6 евро (без ДДС) на квадратен метър за година.

Годишната такса покрива разходите за осветление, отопление и почистване на общите части, поддръжка на асансьора, поддръжка и напояване на градината и прилежащите зелени площи, организация за извършване на ремонти и поправки (ако се налагат) и др.

Имоти, разположени извън града/курорта, в който се намира нашият местен офис ще бъдат таксувани допълнително с 0.20 евро/км за покриване на транспортните разходи.

Запазваме си правото да не приемем даден имот за обслужване.
 

foregoproperty.com
Форего Пропърти Мениджмънт