Форего Пропърти Мениджмънт

We would like to announce that Municipality of Chepelare has changed the calculation scheme and has increased the percentage value for calculation of the annual local property and garbage taxes. As a result tax cost for 2010 is much higher than last year. For details please, enter apartment status check section on our web site.
 

Промо Оферта:

Всеки, закупил апартамент в Pamporovo Central VIP Residence, получава подарък паркомясто в подземния паркинг на комплекса!

Офертата е валидна до 15.12.2013г.

Начало arrow Почистване и Пране
Почистване и Пране Печат
Нашият квалифициран почистващ персонал осигурява професионално почистване и пране при предварителна заявка. Разполагаме със собствен транспорт и ако вашата собственост попада в обслужваните от нас райони сме на ваше разположение. По-долу са посочени всички услуги по почистване и пране, които предлагаме заедно със съответстващото им заплащане:
  • Регулярно почистване и пране на бельо: В зависимост от размера на собствеността и състоянието й цената започва от 16 евро за студио апартамент, 18 евро за апартамент с една спалня и 29 евро за апартамент с две спални. Цените за по-големи имоти са обект на договаряне.
  • Основно почистване (почистване на санитарията и плочките в банята и измиване на прозорците): Почистването на плочките в банята е трудна задача, но трябва да се извършва редовно, особено когато имотът се използва често. Измиването на прозорците е трудна и опасна работа, но трябва да се извършва редовно, дори жилището да не се използва. Това важи с особена сила за имоти, разположени в апартаментни комплекси. Тази услуга се заплаща по 21 евро за студио апартамент, 23 евро за апартамент с една спалня и 34 евро за апартамент с две спални. Цените за по-големи имоти са обект на договаряне.
ВАЖНО: На имоти, които не са менажирани от Форего Пропърти Мениджмънт или са разположени извън населеното място/курорта, където се намира най-близкият ни офис ще им бъде начислявано по 0.20 евро/км допълнително за покриване на транспортните разходи + 5 евро повече от гореспоменатите цени за почистване.

Обявените цени включват ДДС и всички такси.

Изискват се предварителна заявка за желаните услуги и осигуряване на точен адрес на имота.

Запазваме си правото да не приемем за обслужване даден имот.

За повече информация и заявки, моля свържете се с нас.

 

foregoproperty.com
Форего Пропърти Мениджмънт