Форего Пропърти Мениджмънт

This service is now active. It gives an opportunity to the owners to check the income/cost balance of their apartment. Please, contact us for your username and password.
 

Промо Оферта:

Всеки, закупил апартамент в Pamporovo Central VIP Residence, получава подарък паркомясто в подземния паркинг на комплекса!

Офертата е валидна до 15.12.2013г.

Начало arrow Почистване и Пране
Почистване и Пране Печат
Нашият квалифициран почистващ персонал осигурява професионално почистване и пране при предварителна заявка. Разполагаме със собствен транспорт и ако вашата собственост попада в обслужваните от нас райони сме на ваше разположение. По-долу са посочени всички услуги по почистване и пране, които предлагаме заедно със съответстващото им заплащане:
  • Регулярно почистване и пране на бельо: В зависимост от размера на собствеността и състоянието й цената започва от 16 евро за студио апартамент, 18 евро за апартамент с една спалня и 29 евро за апартамент с две спални. Цените за по-големи имоти са обект на договаряне.
  • Основно почистване (почистване на санитарията и плочките в банята и измиване на прозорците): Почистването на плочките в банята е трудна задача, но трябва да се извършва редовно, особено когато имотът се използва често. Измиването на прозорците е трудна и опасна работа, но трябва да се извършва редовно, дори жилището да не се използва. Това важи с особена сила за имоти, разположени в апартаментни комплекси. Тази услуга се заплаща по 21 евро за студио апартамент, 23 евро за апартамент с една спалня и 34 евро за апартамент с две спални. Цените за по-големи имоти са обект на договаряне.
ВАЖНО: На имоти, които не са менажирани от Форего Пропърти Мениджмънт или са разположени извън населеното място/курорта, където се намира най-близкият ни офис ще им бъде начислявано по 0.20 евро/км допълнително за покриване на транспортните разходи + 5 евро повече от гореспоменатите цени за почистване.

Обявените цени включват ДДС и всички такси.

Изискват се предварителна заявка за желаните услуги и осигуряване на точен адрес на имота.

Запазваме си правото да не приемем за обслужване даден имот.

За повече информация и заявки, моля свържете се с нас.

 

foregoproperty.com
Форего Пропърти Мениджмънт