Форего Пропърти Мениджмънт

Forego Property Management Ltd would like to announce that will not pay utility bills and local tax to the owners whose balance is negative. Please, check your balance. Forego Property Management will start paying those bills as soon as the owner covers his expenditure. For current bank details please contact Gergana Shumanska: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите Thank you.
 

Промо Оферта:

Всеки, закупил апартамент в Pamporovo Central VIP Residence, получава подарък паркомясто в подземния паркинг на комплекса!

Офертата е валидна до 15.12.2013г.

Начало arrow Почистване и Пране
Почистване и Пране Печат
Нашият квалифициран почистващ персонал осигурява професионално почистване и пране при предварителна заявка. Разполагаме със собствен транспорт и ако вашата собственост попада в обслужваните от нас райони сме на ваше разположение. По-долу са посочени всички услуги по почистване и пране, които предлагаме заедно със съответстващото им заплащане:
  • Регулярно почистване и пране на бельо: В зависимост от размера на собствеността и състоянието й цената започва от 16 евро за студио апартамент, 18 евро за апартамент с една спалня и 29 евро за апартамент с две спални. Цените за по-големи имоти са обект на договаряне.
  • Основно почистване (почистване на санитарията и плочките в банята и измиване на прозорците): Почистването на плочките в банята е трудна задача, но трябва да се извършва редовно, особено когато имотът се използва често. Измиването на прозорците е трудна и опасна работа, но трябва да се извършва редовно, дори жилището да не се използва. Това важи с особена сила за имоти, разположени в апартаментни комплекси. Тази услуга се заплаща по 21 евро за студио апартамент, 23 евро за апартамент с една спалня и 34 евро за апартамент с две спални. Цените за по-големи имоти са обект на договаряне.
ВАЖНО: На имоти, които не са менажирани от Форего Пропърти Мениджмънт или са разположени извън населеното място/курорта, където се намира най-близкият ни офис ще им бъде начислявано по 0.20 евро/км допълнително за покриване на транспортните разходи + 5 евро повече от гореспоменатите цени за почистване.

Обявените цени включват ДДС и всички такси.

Изискват се предварителна заявка за желаните услуги и осигуряване на точен адрес на имота.

Запазваме си правото да не приемем за обслужване даден имот.

За повече информация и заявки, моля свържете се с нас.

 

foregoproperty.com
Форего Пропърти Мениджмънт