Форего Пропърти Мениджмънт

In two weeks we will be ready with the first wild animal nook in the resort. Situated close to the Castle complex our animal nook will show visitors some of the most popular local wild animals such as hind and fawn in their natural surroundings.
 

Промо Оферта:

Всеки, закупил апартамент в Pamporovo Central VIP Residence, получава подарък паркомясто в подземния паркинг на комплекса!

Офертата е валидна до 15.12.2013г.

Начало arrow Black Sea Star
Black Sea Star Печат

Black sea star – нов комплекс на Южното ни Черноморие, завършен до ключ, намиращ се между два от най – красивите ни курорти – Созопол и Черноморец, само на 25км. от международното летище в Бургас. Отстои на 400км. от София или 40мин. със самолет, а морската ни столица – Варна, се намира на едва 90км. Плажната ивица в района е широка, със ситен златист пясък. Повече от добри са условията за любителите на сърфинга, риболова, дайвинга и морските пътешествия.

Blak sea star е разположен на няколко метра от кристално чистите води на живописен залив, скали и пясъчни дюни. Комплексът се състои от 157 апартамента. За апараментите, намиращи се на партера са предвидении тераси тип „градина“.

Архитектурата на Black sea star изцяло е решена в съвременен морски стил, акцента е върху функционалноста и удобството. В България казваме, че подковата носи щастие, така че не е случайност, че дизайна на сградата пресъздава формата й.

Оформлението на интериора принадлежи на италианско-българска фирма. Известни в Италия дизайнери, ще превърнат Вашата недвижимост в уютно, изискано и любимо място за почивка. 

В комплекса има:

 

  • Управление на собствеността, 24 часова охрана, рецепция – регистрация
  • SPA CENTRE, фитнес, закрит и открит басейни
  • Игрална зала и детски кът 
  • Ресторант, лоби бар, зона за барбекю 
  • Интернет и бизнес центрове 
  • Магазини Зелени площи 
  • Кабелна телевизия, Wi-Fi

 

Купувачите получават съдействие при необходимост за обзавеждане на апартамента.

 
 

foregoproperty.com
Форего Пропърти Мениджмънт