ЗА ФИРМАТА

ФОРЕГО ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ ООД – компания с основна дейност стопанисване, менажиране и отдаване под наем на недвижима собственост, като осигурява цялостно следпродажбено обслужване на собствениците на ваканционни жилища в България.
ЕИК: 160057601
Седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив 4000, бул. ОСВОБОЖДЕНИЕ № 3, офис. 212;
Управител ТИХОМИР МАЛИНОВ МИТЕВ

Фирмата предлага първокласни професионални услуги за управление на всички видове собственост.

Дружеството се е посветило на изпълнението на дейността си с доказани във времето управленски практики и управлявайки активите на клиентите по начин, по който би управлявало своите собствени.

Дългогодишният опит на дружеството е предпоставка за успешното реализиране на различни проекти.

Мисия на фирмата е да предоставя експертна помощ и професионални услуги в областта на управлението на недвижимите имоти, предлагайки прецизна, ефективна и ефикасна услуга. Като пропърти мениджмънт дружество, така и като бизнес, тя работи в полза на тези, на които служи - туристи, служители и собственици на имоти. Най-важното, което характеризира компанията е високия професионализъм и завършения цикъл от дейности и услуги. Ангажиментът на компанията е да се увеличи дългосрочната доходност за собствениците, като същевременно се запази качеството на имотите за наемателите. За реализирането на мисията работи екип от професионални експерти с опит в областта на управлението на недвижими имоти.