УСЛУГИ

ФОРЕГО ПРОПЪРТИ МЕНИДЖМЪНТ ЕООД – компания с основна дейност стопанисване, менажиране и отдаване под наем на недвижима собственост, като осигурява цялостно следпродажбено обслужване на собствениците на ваканционни жилища в България.

Фирмата предлага първокласни професионални услуги за управление на всички видове собственост. Дружеството се е посветило на изпълнението на дейността си с доказани във времето управленски практики и управлявайки активите на клиентите по начин, по който би управлявало своите собствени.
Дългогодишният опит на дружеството е предпоставка за успешното реализиране на различни проекти.
Мисия на фирмата е да предоставя експертна помощ и професионални услуги в областта на управлението на недвижимите имоти, предлагайки прецизна, ефективна и ефикасна услуга. Като пропърти мениджмънт дружество, така и като бизнес, тя работи в полза на тези, на които служи - туристи, служители и собственици на имоти. Най-важното, което характеризира компанията е високия професионализъм и завършения цикъл от дейности и услуги. Ангажимента на компанията е да се увеличи дългосрочната доходност за собствениците, като същевременно се запази качеството на имотите за наемателите. За реализирането на мисията работи екип от професионални експерти с опит в областта на управлението на недвижими имоти.